facebook

logo

Slide background

INSTITUTIONER & KLINIKKER

Midtvendsyssel Rengøring varetager i dag en stor del af opgaverne ved institutioner, bosteder og

klinikker i det nordjyske. Vi ser det som vores kernekompetence!

Slide background

RENGØRINGSPRODUKTER DER BATTER!

Hos Midtvendsyssel Rengøring kan du også købe rengørings produkter, som er skånsom, effektiv og billig. Under

fanebladet er menuen kan du bestille, og vi sender et uforpligtende tilbud. Ellers kan du altid kontakte os over
telefon eller email.

Slide background

MIDTVENDSYSSEL RENGØRING

Midtvendsyssel Rengøring er det professionelle valg. Kontakt os for gratis konsulent hjælp,

og hør om vores enorme ekspertise på området.

Slide background

SKAL DU FLYTTE?

Skal du flytte eller afslutte en stor renovation? Midtvendsyssel Rengøring har stor erfaring med afsluttende

rengøring efter håndværkere. Vi har gjort rent både i erhvervs- og privatregi, og gør det også gerne for dig.

Slide background

HJEMMESERVICE

I den travle hverdag, er det svært at nå det hele, derfor har vi valgt at udvide vores ydelser med en ekstra

servicepakke, hjemmeservice. Vi tager os bl.a. af tøjvask, græsslåning, hækkeklipning og m.m.

top-c-img

  • comma Midtvendsyssel rengøring - gennem flere år har jeg samarbejdet med Midtvendsyssel knaekcancerrengøring. Det er kendetegnende for firmaet at der er stor fleksibilitet og omstillingsparathed. Ligeledes har jeg aldrig oplevet at der har været en opgave de ikke har kunnet løfte, også selvom det kræver særlige færdigheder at færdes i et hus med borgere med speciel adfærd og udfordringer. Jeg har intet at sætte finger på i mit samarbejde med Midt-vendsyssel rengøring.

    - Mvh Annette Solskov, Leder Gennem Bakkerne 23 a og b (Aalborg Kommune)

  • comma På Kastanjebo, et botilbud for voksne med Autisme, har vi i ca. 14 måneder samarbejdet med knaekcancerMidtvendsysselknaekcancer Rengøring. Min erfaring med firmaet er, at de evner høj grad af fleksibilitet. Beboerne her er meget sårbare, derfor er det vigtigt, at der er høj grad af fleksibilitet og omstillingsparathed.
    Jeg kan varmt anbefale Midtvendsyssel rengøring til andre – December 2013.

    - Leder Hanne Kristensen, Kastanjebo, Fagcenter for Autisme og ADHD

Vision

Vi hos Midtvendsyssel Rengøring, har en vision om at levere god rengøring, nedsætte sundhedsrelaterede sygdomme som følge af rengøring, og konstant forbedre hos igennem innovativ tænkning.

Vi har spurgt os selv: "Er det fair overfor os selv, og vores natur, at vi konstant udsætter os selv for sundheds- og miljømæssig risicier som følge af de produkter vi bruger til at gøre rent med?"

Det syntes vi hos Midtvendsyssel Rengøring ikke, og derfor bruger vi kun svane- og blomstermærket produkter. Mærkningen indikere et rengøringsmiddel, som hører til de mindst miljøbelastende rengøringsmidler, som også tager hensyn til sundhed, f.eks. ved at have et reguleret indhold af parfumer samt andre allergifremkaldende stoffer. Desuden skal der foreligge dokumentation for at produktet gør ligeså effektivt rent som andre produkter på markedet, der ikke er mærket.

side vision

Dermed vil i, hvis i bruger Midtvendyssel Rengøring, være sikre på at undgå de værste tensider, polyfluoroserende stoffer (PFC'er), parfumer samt parabener, men samtidig være garanteret en rengøring af kvalitet.

Forestil jer, at der bliver gjort rent på jeres skrivebord, hvor i befinder jer flere timer i træk. Lige dér hvor armen ligger, er der forinden blevet gjort rent med ikke-mærket rengøringsartikler. Under direkte kontakt kan disse stoffer blive absorberet via huden, og dermed få fri passage til jeres krop. Alt afhængig af hvilke stoffer der kommer ind, har de forskellige virkninger i kroppen. F.eks. PFC'er mistænkes for at fremkalde kræft, og forbindes i stigende grad med hormonforstyrrelser. Parfumer kan fremkalde allergi, og de værste tensider kan medføre rødme, kløe og eksem.

Rengøring er ikke for hvem som helst, og vi sætter en ære i at være profesionelle helt ind til benene. Vi er fuldt opdateret på de nyeste rengøringsartikler, rengøringsmidler og metoder. Innovation ser vi som en mulighed fremfor begrænsning, en mulighed for at blive bedre – for man kan aldrig blive for god. En ydmyg holdning, som vi tager med i alle vores opgaver.

Venlig hilsen,
Midtvendsyssel Rengøring